Key IT preduzeće posluje preko 12 godina na tržištu Republike Srbije i regiona.

Oblast naše ekspertize je prodaja i implementacija softverskih rešenja, kao i pružanje konsultantskih usluga pri izboru rešenja.

Key IT konsultanti su sticali svoja iskustva u velikim proizvodnim (mašinskim, tekstilnim, prehrambenim, poljoprivrednim, građevinskim, itd), trgovačkim i drugim preduzećima. Key IT koristi proverenu metodologiju implementacije zasnovanu na metodologijama svetskih softverskih kuća.

Softverska rešenja koja se nalaze u našoj ponudi su: Kopa ERP, UPIS.Net, IBM Maximo, Opera MES, Simatic IT Preactor ASP.

Našim rešenjima pokrivena su proizvodna, trgovinska, komunalna preduzeća, zavodi i ustanove, kao i preduzeća iz uslužnih delatnosti u Srbiji i regionu.

Cilj preduzeća je da se razvija, i na slobodnom tržištu pobeđuje.

Savremeni trendovi u poslovanju motivišu preduzeća, da razmišljaju o svojoj organizaciji rada, racionalizaciji poslovnih procesa, smanjenju i praćenju troškova, tačnim i pravovremenim informacijama. Zbog toga preduzeće treba da ima informacioni sistem, sa rešenjima i tehnologijom koji će optimalno uticati na poslovne procese i u pravom trenutku omogućiti uvid u pouzdane podatke na pregledan i efikasan način.

Industrija 4.0 između ostalog podrazumeva praćenje proizvodnje i rada u realnom vremenu, kao i terminiranje i optimalno korišćenje kapaciteta (mašina, alata, radnika, …) kako u kratkoročnom tako i dugoročnom periodu. Omogućava konkurentnost na tržištu u pravom smislu reči.

Key IT sa svojim partnerskim firmama: KOPA, IIB, Open Data, INEA, sposoban je da objedini čitav proces od odlučivanja za rešenje do kompletne implementacije poslovnih rešenja i time poboljša organizaciju preduzeća, obezbedi kontrolu nad procesima, planiranjem, terminiranjem, održavanjem, troškovima i informacijama.

Zainteresovani ste za savet kako da unapredite svoje poslovanje oslanjajući se na nove tehnologije?
Prepoznajete da Vaše postojeće rešenje ne može da isprati tokove i dinamiku poslovanja?

Stojimo Vam na usluzi.
Javite se!