Project Description

Osnovna delatnost Ratar-a je maloprodaja i veleprodaja proizvoda za upotrebu u poljoprivrednoj proizvodnji, a to su prvenstveno: stočna hrana, semenska roba i sadnice, mineralna đubriva, sredstva za zaštitu bilja, živa stoka i živina i ostali repromaterijal za poljoprivredu.

Ratar postoji od 1989. godine, kada je otvoren i prvi maloprodajni objekat, tj. prva poljoprivredna apoteka. Ubrzo je postao sinonim za trgovinu koja brine o poljoprivrednim proizvođačima u svim segmentima njihove proizvodnje.

Strukturom svoje ponude zadovoljava potrebe svakog domaćinstva. Pored proizvoda koji ulaze u proizvodni proces poljoprivrednika, u ponudi su i bela tehnika, baštenski program, boje i lakovi…

Osim maloprodajnih objekata, kojih do sada ima 20, u Deču je stacionirano centralno skladište i veleprodaja koja snabdeva veliki broj manjih poljoprivrednih apoteka, kao i veće poljoprivredne proizvođače sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom, direktno na kućnu adresu.

Uvodjenjem ERP softverskog resenja postigli smo efikasno pracenje poslovanja, koje nam omogucava da usmerimo svoje ciljeve na dalji razvoj i sirenje trzista kao i poboljsanje usluga. Posebno bi istakli efekte i bolje rezultate poslovanja u oblasti maloprodaje.

Više informacija na: www.ratar.rs